Cautare

438 de rezultate pentru "jean paler" (3.15 secunde)
Au fost prezenti, alaturi de Dutu, senatorul Dorel Onaca, deputatul Laurentiu Mironescu, Mircea Banias, Paul Branza, Ionel Manafu, Senol Zevri, Mihai Petre, Vasile Francu, invitat de onoare fiind actorul Jean Constantin, prezentat ca fiu al comunei Cumpana.
In ceea ce priveste lista democratilor, printre persoanele propuse de acestia se numara Sorin Frunzaverde, Roberta Anastase, Petru Filip, Monica Iacob Ridzi, Marian-Jean Marinescu, Maria Petre, Rares Niculescu, Marian Zlotea, Sebastian Bodu.
Presedintele PSD Mircea Geoana a votat duminica, la Liceul Jean Monnet, atat pentru europarlamentare, cat si la referendumul privind votul uninominal, spunand ca mizeaza pe un scor foarte bun al PSD in urma scrutinului pentru PE.
Marinescu Marian Jean - 55 ani. Profesia: Inginer 6. Petre Maria - 56 ani. Profesia: Economist 7. Niculescu Rares Lucian - 31 ani.
Candidatul PD pentru Parlamentul European din Oltenia, Marian Jean Marinescu, care a fost ales duminica membru al PE, a declarat ca prezenta redusa la vot a fost cea care a scazut procentele democratilor.
Candidatul PD pentru Parlamentul European din Oltenia, Marian Jean Marinescu, care a fost ales duminica membru al PE, a declarat ca prezenta redusa la vot a fost cea care a scazut procentele democratilor.
Funar cerea conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica, au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
la Navodari, Jean-Paul Tucan va fi prezent in turul doi alaturi de actualul primar, Tudorel Calapod, care se mai bucura de sustinerea a doar 38% dintre navodareni, iar in ceea ce priveste Harsova si Cernavoda, acestea vor fi castigate inca din primul tur cu procente de peste 70%.
Inlocuitorul acestuia ar putea fi - zic aceleasi guri rele - liberalul Cosmin Andrei, consilier in Consiliul Local Navodari, "un tanar de perspectiva, un tanar capabil si muncitor, toba de carte", sustine liberalul Jean-Paul Tucan.
In ciuda ploii, cateva mii de liberali s-au adunat in centrul orasului pentru a fi alaturi de liderii Bogdan Olteanu, Puiu Hasotti, Gheorghe Dragomir, Gheorghe Hansa, Ionel Chirita, Jean Paul Tucan si Ion Vladoi.
Nici data de 17 mai - a lansarii candidaturii - nu va fi lipsita de spectacol si voie buna, pentru ca sunt asteptate Fanfara 10 Prajini, Jean Constantin, Oltita Chirila, Maria Dragomiroiu, Madalina Manole si Liliana Mitrana.
la sediul declarat al firmei, strada Jean Monnet, numarul 69, apartamentul 1, domiciliaza Margareta Costea, soacra liderului PSD. Bineinteles ca firmulita, al carei rost nu-l intelegem, dar despre care se spune ca e folosita ca paravan pentru alte afaceri, nu apare in declaratia lui Mircea Geoana.
Dupa dezmembrarea URSS, "este prima data cand Rusia si SUA nu reusesc sa dialogheze despre o problema foarte, foarte grava", a recunoscut marti ministrul de externe al Luxemburgului, Jean Asselborn, prezent la reuniunea NATO.
Este vorba despre Radu Berceanu, Marian Jean Marinescu, Constantin Dascalu, Stefan Stoica si Vergica Sovaila de la PD-L, plus Claudiu Manda, Valeriu Zgonea, Petre Petrescu, Ion Prioteasa si Sorin Iordache de la PSD.
Consider ca ordinea si siguranta publica sunt esentiale atat pentru viata de zi cu zi a cetatenilor, cat si pentru mediul de afaceri", a declarat Stancu, mentionand totodata ca, "in calitate de reprezentant al guvernului in teritoriu, voi asigura respectarea programului de guvernare".L-au felicitat apoi presedintele Consiliului Judetean Dolj (care-i este si nas), presedintele Senatului, dar si europarlamentarul doljean Marian Jean Marinescu (PD-L).
Europarlamentarii romani Marian Jean Marinescu si Sebastian Bodu i-au adresat ieri lui Nelli Feroci Ferdinando, ambasadorul italian pe langa Uniunea Europeana, o scrisoare deschisa in care protesteaza fata de discursul agresiv al politicienilor italieni atunci cand vine vorba de romani.
Theodor Stolojan, Cristian Preda, Elena Basescu, Petru Funeriu, Marian Jean Marinescu, Andreea Vass, Adrian Manole (membru PD-L Constanta), Rares Niculescu, Alexandru Nazare, Irinel Cristu, Iosif Matula, Calin Catalin Chirita, Dorel Onaca (de asemenea membru PD-L Constanta).
De mentionat ca lista PD-L pentru europarlamentare a fost votata, ieri, cu doua abtineri, ea fiind deschisa, in ordine, de Theodor Stolojan, Monica Macovei, Cristian Preda, Traian Razvan Ungureanu, Marian Jean Marinescu si Iosif Matula.
Intr-o intalnire avuta ieri-dimineata, inaintea sedintei Consiliului National Executiv, s-a operat o schimbare - Magor Csibi a "urcat" pe un loc considerat, la limita, eligibil, anume pozitia a opta, in locul lui Adrian Cioroianu.Si democrat-liberalii s-au renunit ieri in sedinta Colegiului Director, pentru a valida lista candidatilor pentru europarlamentare, dupa ce, duminica seara, Comisia care analizeaza CV-urile a stabilit ca pe lista sa figureze si Sebastian Bodu.Liderii democrat-liberali au decis ca prim-vicepresedintele PD-L Theodor Stolojan sa deschida lista pentru PE, locul al doilea urmand sa fie ocupat de fostul ministru al justitiei, Monica Macovei, a declarat presedintele PD-L, Emil Boc.Pe locurile urmatoare se afla consilierul prezidential Cristian Preda si actualul europarlamentar Marian Jean Marinescu.
Cat priveste proiectul de hotarare cu privire la desemnarea reprezentantilor Consiliului Local Navodari in Comisiile de Administratie ale unitatilor de invatamant, liberalul Jean Paul Tucan (foto) s-a abtinut sa voteze, mentionand ca:
google-analytics.com